Vitaliteitstrajecten

Geen dieet maar een gedragsverandering!

Ik zit slecht in mijn vel; Ik heb weinig energie; Ik blijf maar moe; Ik ben te zwaar; Mijn weerstand is zo laag……Help!

Vitaal zijn is meer dan alleen gezond eten en een beetje bewegen. Een vitale en gezonde leefstijl is bewust keuzes maken en (pro)actief in het leven staan. Iemand die een half jaar een streng dieet volgt maar niet zijn eigen gedrag onder de loep neemt staat meestal snel weer terug bij af. Niet fit worden maar fit blijven is het doel! Iedereen kan afvallen maar hoe zorg je ervoor dat je het volhoudt!?

PEPERZ werkt vanuit de visie dat je gedrag bepaalt hoe (vitaal) je bent.

Wij werken met een Integraal Coachmodel met aandacht voor vier hoofdgebieden.

  1. EQ – gevoelens en relaties
  2. IQ – gedachten en overtuigingen
  3. SQ – waar sta ik voor en wat wil ik doen in het leven
  4. FQ – fysieke gesteldheid

Bij het FQ gebied speelt voeding en beweging natuurlijk een belangrijke rol. Uit onderzoek blijkt dat meer dan 70% van de mensen onvoldoende kennis heeft van voedingsmiddelen om te bepalen wat gezonde en uitgebalanceerde voeding nu precies is. Wees dus slim en kom die kennis bij ons halen!

 

Het is tijd!

Begin vandaag nog met je Vitale Leefstijl en neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking! Door het traject krijg je meer inzicht in je eigen gedrag en leer je hoe je jezelf het beste kunt helpen. Daarbij zul je in korte tijd voldoende kennis vergaren om voor jezelf (en eventueel je gezin) gezonde en passende voedingskeuzes te maken . Dit betekend overigens niet dat je jezelf alle ‘lekkere’, dingen hoeft te ontzeggen. Gezonde Bourgondiërs bestaan echt!!

 

Neem het heft in handen en bepaal zelf hoe goed je in je vel komt te zitten!

Peperz
Tijnjedyk 89
8936 AC Leeuwarden

Contact
T 06 - 558 15 773
E info@peperz.nl

Peperz © 2018